Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το e-mail... (Blue story)

Για όσους δεν γνωρίζουν Blue Story είναι ένα 'παιχνίδι' της παρέας όπου κάποιος λέει ένα μέρος της ιστορίας και οι υπόλοιποι με ερωτήσεις (τύπου Ναι/Όχι) προσπαθούν να βρουν την έκβαση...
 
Μια μέρα στο Άμστερνταμ έγινε ένα ατύχημα. Στο χειρουργείο ο γιατρός διαπιστώνει ότι για να σωθεί ο ασθενής έπρεπε να προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού. Μετά από λίγες μέρες φεύγει ένα email από την Βαρκελώνη στο Παρίσι που αναφέρει "Πήρα το χέρι και το έκαψα!"
 

Για την Λύση μαρκάρετε την περιοχή ανάμεσα στα "..........."

Λύση:ο γιατρός μαζί με αυτόν που έκαψε το χέρι και αυτόν που έλαβε το μέιλ ήταν σε ένα αεροπλάνο που έπεσε και ήταν οι μόνοι 3 επιζώντες. επειδή πέρασαν πολλές μέρες και δεν ερχόταν καμία βοήθεια άρχισαν να λιμοκτονούν οπότε σκέφτηκαν να κόβει ο καθένας το χέρι του και να το τρώνε.... οι 2 το κόψανε το χέρι τους αλλά όταν ήρθε η σειρά του γιατρού τους βρήκαν και τους έσωσαν οπότε τη γλίτωσε αλλά τους υποσχέθηκε ότι θα κόψει και το δικό του κάποια στιγμή συμβολικά για να είναι όλοι πάτσι. όταν λοιπόν έγινε το ατύχημα άδραξε την ευκαιρία και πήρε το χέρι του ασθενή που έκοψε και τους το έδωσε σαν δικό του. "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.